Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطلبی با عنوان «سلبریتی های مجنون غرب و مسابقه فوتبال ایران و کانادا !» با نظرات متعدد کاربران الف همراه شد که تعدادی از آنها را می خوانید:

*خبرنگار از وریا غفوری در خصوص مسابقه سوال میکند او جواب سیاسی می دهد و افکار عقب مانده سیاسی خودش را بیان میکند. غفوری در این فصل و فصل گذشته چند تا پاس گل و گل زده است؟

*تقریبا هیچ سلبریتی ایرانی در مورد ترور دانشمندان و فرماندهان کشورش موضع نمیگیره.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقریبا هیچ سلبریتی ایرانی از ظالمانه بودن تحریم حتی نسبت به بیماران پروانه‌ای حرف نمیزنه. چون.... نونشون در سیاه نمایی خلاصه میشه.

*نویسنده محترم بازاریابی یک علم است هرچند که ما در ایران نگاهی علمی به مسائل نداریم در زمان کنونی غرب سردمدار علم است چنانچه دنیای اسلام در قرون وسطی چنین نقشی را داشت غربیان با علم و دانش در جهت همراه سازی و اغناء افکار هستند ولی ما چی ؟ متاسفانه کار ما شده فراری دادن دانشمندان و نخبه ها کار بنیادی و اساسی نمی کنیم انتظار چه نتیجه ای را دارید چرا این سئوال را نمیفرماید که کشوری اینچنین پر از منابع معدنی ، فسیلی و انسانی چرا در چنین وضعیتی روزگار سپری می کند آیا اینها هم تقصیر غرب است ؟

*(پاسخ به کامنت بالا)بله تقصیر غرب است که ۱۰۰سال پیش مهره خود را بر این کشور حاکم کرد و ۷۰سال پیش با کودتا اجازه نداد اراده مردم بر کشور حاکم شود و وقتی مردم با فداکاری اراده خود را حاکم کردند با ایجاد جنگ و ترور تحریم و ... مانع پیشرفت این کشور می‌شود اما ...

*اگر به نظر شما باشه ورزش و دولت روسیه هم نباید تحریم باشه چون ورزش از سیاست جداست! به نظر شما اصلا روسیه هم کار اشتباهی نکرده و می گویید روسیه حق داشته که به اکراین حمله کند چون اکراین حق نداره که عضو ناتو بشود و روسیه را معذب کند. خوب اگر اینجوری هست چرا ایران به ترکیه حمله نمی کند. ترکیه هم عضو ناتو هست دیگر.

*(پاسخ به کامنت بالا)داداش یه عمر گفتی چرا ایران با اسرائیل مسابقه نمیده، «ورزش از سیاست جداست»، حالا که به روسیه رسید می‌گی این نظر شماست که «ورزش از سیاست جداست»!!! کلا یه عمر دارین در تناقض زندگی می‌کنین اصلا هم قصد ندارین ده دقیقه تفکر کنین!!!! درمورد ورزش روسیه شما باید جواب بدین که اگه به مسابقه ندادن ما با اسرائیل اعتراض داشتین چرا حالا از تحریم ورزش روسیه حمایت می‌کنین!؟!؟

*وقتی نماینده مخالف در پارلمان کانادا به خاطر این بازی به دولت و حزب او در پارلمان اعتراض کرد و به شدت با تشویق سایر نماینده های هم حزبی روبرو شد بر خلاف تمام سنت این مجادلات حزبی حتی یک نفر از حزب حاکم حاضر نشد در برابر این نماینده منتقد از تصمیم میزبانی این بازی دوستانه دفاع کند. اگر فدراسیون فوتبال و وزارت خارجه ایران هوشیار باشد الان که یکشنبه هست و در کانادا تعطیل هست تا دیر نشده از انجام این بازی اعلام انصراف میدهد چون قطع بدانید که در نهایت این بازی و سفر تبدیل می شود به حربه بسیار قوی برای تحریک افکار عمومی کانادا و دنیا علیه کشور و در نهایت هم انها قطعا این بازی را لغو خواهند کرد و یا حداقل به چندین نفر از هیئت اعزامی همراه ویزا نخواهند داد که بدتر از لغو بازی خواهد بود.

*واقعا این داستان اصرار سفر تیم ملی ایران به کشوری که در تمام مجامع جهانی علیه دولت ایران بیانیه محکومیت نقض حقوق بشر را می دهد و عملا و بارها ایران را مسئول مستقیم سقوط هواپیمای اکراینی اعلام می کند و با وجود چند صد هزار ایرانی مهاجر حاضر نیست که بعد از ده سال حتی سفارتش را در تهران باز گشایی کند خیلی خیلی مایه تاسف هست.

*سفر تیم ملی برای بازی تدارکاتی به کانادا و وانکوور بیشتر شبیه گردش و ارزیابی برای سرمایه گذاری ازسوی مدیران و مربیان و سرپرستان تیم ملی هست. مگر نه همه میدانند که 35 ساعت پرواز و تغییر زمان و.... همه برای یک بازی تدارکاتی انهم با تیم نه چندان مطرح کانادا فقط برای سیرو ساحت هست و هرگز هیچ کارشناسی ان را توصیه نمی کند. تازه خیلی هم اصرار دارند که یک دیدار تدارکاتی هم در تورنتو برگزار شود تا تور دور کانادا تکمیل شود. درحالی که همین مربی و سرپرستان تیم ملی با بازی با نیوزلند در قطر مخالفت کردند. خوب. قطر که زیاد رفتند و چیزی ندارد. ولی قطر میزبان جام جهانی است و بهترین فرصت برای بازی واقعی تدارگاتی در شرایط و محیط میزبان جام جهانی است و انهم با نیوزلند که برخلاف کانادا بیشتر بازیکنان ان در باشگاههای انگلیس بازی می کنند.

*(پاسخ به کامنت بالا)سبک بازی کانادا بخاطر شباهتش به امریکا انتخاب شد. این تیم به عنوان تیم اول منطقه کونکاکاف به جام جهانی صعود کرد نیوزیلند هم دوسه بازیکن تو تیمای انتهای جدول انگلیس داره اون نظر دلسوزان هم ادعای بدون دلیل شماس. ما که هرچی کارشناس دیدیم عکسشو گفتن

***

مخاطبین الف درباره مطلبی با عنوان «مدینه فاضله موهوم؟!» نظرات متعددی ارسال کردند که تعدادی از آنها را می‌خوانید:

*ما دوجریان سیاسی بیشتر نداریم که از آغاز انقلاب دولتها را به تناوب در دست داشتند. بپذیرند اوضاع امروز معلول عملکرد آنهاست، ولاغیر. الان هم تا دیر نشده دست به دست هم بدهند و مملکت را از باتلاق در بیاورند. راه دیگری نیست.

*دوران خاتمی بهترین دوران و آرامش اقتصادی مملکت بود

*مدینه فاضله نبود ولی با کمترین درآمد نفتی کمترین نرخ تورم .بالاترین نرخ رشد اقتصادی و بالاترین نرخ اشتغال در دولت خاتمی رقم خورد

*(پاسخ به کامنت بالا)عه پس چرا نتیجه اش احمدی نژاد شد؟؟؟

*فیلم تبلیغاتی حجت الاسلام هاشمی در رقابت انتخاباتی سال 84 بیانگر اوضاع اسف بار دولت خاتمی بود.

*اول اینکه در همون دوره هم احمدی نژاد در دور دوم و در سایه رفسنجانی هراسی پیروز شد،دوم اینکه کسی نمی دونست احمدی‌نژاد میشه و چه طیفی هست.

*عملکرد ضعیف دولت خاتمی باعث شد تا در انتخابات سال 84 کاندیداهای اصلاحات یعنی معین و مهرعلیزاده شکست بخورند.

*انحراف در انقلاب توسط خاتمی اتفاق افتاد

*در این مملکت هر کس می گوید تنها ماست من شیرین است! چرا؟ در کدام کشور دیگری منافع ملی این چنین نادیده گرفته می شود؟

*مدینه فاضله شماها را هم مردم دیده اند! اصولگرا و اصلاح طلب دو روی یک سکه هستند که برای هدفی واحد فعالیت می کنند.

***

مطلبی با عنوان «فرماندهِ «سلام فرمانده» کیست؟! » از مطالب پربحث این هفته الف بود. تعدادی از نظرات مخاطبین درباره این مطلب را می‌خوانید:

*خواندن سرود خوب است ولی سعی کنید بدعتگذاری نشود و بعدا به مراسم مذهبی واجب یا مستحب اضافه شود.

*ائمه هميشه مظلوم بوده اند از جمله در همين زمان كه هرچه كارورفتار غلط وبي محتوا است به نام آنان ميشود

*دهه 60و 70 که نیروهای فعال اجتماع هستند را پا در هوا رها کرده اید و چسبیدید به نو نهالان دهد90

*یه جوری میگی انگار بانک مرکزی و وزارت اقتصاد اینکارو کردن داداش یه مداح خونده بچه هام تکرار میکنن مشکل چیه اینهمه نفرت

*بله شاید بتوان گفت آنچه در متن این سرود است بیشتر از جنس فرهنگ شیعی چند صد ساله ایرانی است اما سوال مهم این است که چرا و چطور این فرهنگ طولانی در عرض ۴۰ سال امروز فقطبه صورت شعارهایی ایدئولوژیک فهم می شود؟!

*آیا پذیرفتن ایدئولوژی جزو الزامات زندگی در ایران است ؟ آیا یک شخص نمیتواند تصمیم بگیرد که طرز فکری متفاوت از ایده حاکم داشته باشد ؟

*(پاسخ به کامنت بالا)قطعا میتواند اما بازنشر و توهین به عقیده حاکم همه جای دنیا وجود دارد . شما برو در المان به مسیحیت در یک جمع عمومی ورسانه ای توهین کن ببین چه بلایی سرت میارن . پس الکی خودتحقیری و بیچاره بودن رو با روشنفکری قاطی نکنید .

*با امام زمان كسي مشكل ندارد مشكل سو استفاده از دين است كه يك مورد آن كليه اختلاسگران ابزارشان چفيه انگشتر وريش انبوه واينگونه رفتارها بوده

*اگر تبعیض و بیکاری و ریا و رانتخواری و احتکار را ریشه کن کنیم و در وظایف و کارها بیشتر دقت کنیم که حق الناس خدشه دار نشود و با هم مهربان باشیم آنگاه به فرمان امام(ع) عمل کرده ایم و باعث خشنودی حق تعالی خواهد بود.

*شعار تنها بیان آرزو است. اگر زیاد تکرار شود تبدیل به باور می شود.

*اگر حضور مربیان پرورشی در مدارس تاثیری بر بچه های مردم داشت، اجرای چنین سرودهایی هم تاثیر گذار خواهند بود!

*من موندم اینهمه تحلیل برای یک سرود مردمی یعنی چی دولت که اینارو راه نیانداخته یک گروه خودجوشن پس اقای محترم به ظاهر دلسوز این سرود رو بپذیر وبرای بهتر و کامل شدن شعارهای هویت بخش کاری ارائه بده

*دین، مرام و ایدئولوژی که آزادانه و از روی مطالعه پذیرفته نشده باشد، مانند دیواری که پی و پایه نداشته، عاقبت فرو می ریزد.

*بله فرمانده امام زمان است اما سعی شده حمایت وپیروی از امام را در مسیر یک خط فکری خاص تایید کند .

 

منبع: الف

کلیدواژه: تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۸۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد ۴ و ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص و نهادهای آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تأمین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می‌دهد.

بر اساس این گزارش اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تأمین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛

۲. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله‌های ۱۵۵ میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛

۳. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛

۴. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه‌های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛

۵. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی؛

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

۲. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

۳. جیسون برادسکی :(Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای به دلیل طرح ایده‌های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

۴. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۵. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیروهای عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسرائیل؛

۶. براد کوپر(Brad Cooper) : فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ

۷. گرگ هایز (Gregory J. Hayes) :مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تأمین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا، تحریم‌های یادشده را علیه اشخاص و نهادهای فوق اعمال می‌نماید.

کلیه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم‌ها معمول خواهند داشت.

کد خبر 6094853

دیگر خبرها

  • فیلم| نظرات جالب تجار خارجی در مورد ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • رافت: نیمکت پرسپولیس به خوبی مدیریت نمی‌شود
  • رشد و پیشرفت ایران اسلامی در نتیجه شدیدترین تحریم‌ها حاصل شد
  • کنسرت سامان احتشامی دو شب دیگر تمدید شد/ پنج شب اجرا در تالار رودکی
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • خیزش دنیا علیه اسرائیل نتیجه افشاگری های جبهه حق است
  • تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا